Kevät 2020 – osa 1

Poikkeuksellinen kevät 2020 – miten huolehtia henkilöstön työkyvystä kun kassa on kovilla?

Meidän työ Crescendossa on ratkaista asiakkaiden työterveysyhteistyön ongelmakohtia, parantaa työkykyriskien hallintaa sekä auttaa yrityksiä säästämään työterveyshuollon kustannuksissa ts. autamme kilpailutuksissa – näitä on mahdollista tehdä myös etäyhteyksien kautta. 

Etäyhteydet mahdollistavat palvelut koko Suomeen, jos Sinun yrityksessä pöydällä on kohonneet työterveyshuollon kustannukset, hähmäinen ja epäselvä yhteistyö palveluntarjoajan kanssa niin laita viestiä ja lähdetään ratkomaan ongelmia. 

*****

We at Crescendo support our customers CFO’s and HR in solving problems in cooperation and procurement of Finnish occupational healthcare services. As we work from Metropolitan Helsinki area services and consultations can be done throughout Finland remotely by using digital tools. If you are struggling with understanding the Finnish occupational health care system or planning to re-evaluate your service provider – let us help you.